فرمانداري اسدآباد
بازرسي و امور حقوقي

تاریخ و ساعت
 
6 خرداد 1398 
 
خبرنامه
 
لطفا Email خود را وارد نماييد
 
عضویت         لغو عضویت
 
آمار بازدید
 
مهمانان حاضر در سایت: 1
امروز: 264
هفته جاری: 1124
ماه جاری: 3061
تاکنون: 780330
 
عضویت
 
 
 
 
***((به پورتال اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان اسدآباد خوش آمدید))***

(GMT) / (Tehran) 

 

 
 »  اخبار  »  اخبار فرمانداري  »  موردي از مسموميت ناشي از مصرف قارچ هاي سمي در اسدآباد وجود نداشته است/اسدآباد واحد صنعتي پرورش قارچ خوراکي ندارد
  • معاون فرمانداري اسدآباد گفت:خوشبختانه امسال تاکنون موردي از مسموميت ناشي از مصرف قارچ هاي سمي خودرو در اسدآباد وجودنداشته است.
  • به گزارش روابط عمومي فرمانداري اسدآباد ،يزدان آزرمي در جلسه کميته ملي پيشگيري از مصرف قارچ هاي سمي اظهار کرد:با توجه به اطلاع رساني هاي انجام شده در اوايل هر سال با فرارسيدن فصل بهار توسط اداراتي ذي ربط چون جهاد کشاورزي و دانشکده علوم پزشکي ... ايجاد حساسيت نسبت به خطرات استفاده از قارچ هاي وحشي و خودرو بيشتر شده اما با وجود اين امر براي پيشگيري هر چه بيشتر تداوم اين اطلاع رساني و آگاهي بخشي ها از نقش موثري برخوردار خواهد بود. وي با بيان اينکه اين اطلاع رساني ها بايد در بين گروه طبيعت گردان بيشتر شود تصريح کرد:بايد از ظرفيت رسانه ها ،دهياران و شوراها ي سطح روستاها امسال نيز چون سالهاي گذشته براي آگاهي بخشي به روستاييان در زمينه مصرف نکردن قارچ هاي خودرو و سمي استفاده کرد. مدير جهاد کشاورزي اسدآباد هم با بيان اينکه اسدآباد واحد صنعتي پرورش قارچ خوراکي ندارد گفت:واحدهاي توليدي موجود اسدآباد تحت مشاغل خانگي فعاليت داشته و اين واحد ها ،توليد قابل توجه قارچ خوراکي را ندارند و براي آنان چندان قابل صرفه نيست. سقراط بيرنگ خاطر نشان کرد:درصورتي که متقاضي راه اندازي واحد صنعتي قارچ در اسدآباد وجود داشته باشد همکاري لازم براي واحدهاي مجاز براي صدور پروانه توسط جهاد کشاورزي انجام خواهد شد چرا که اين امر در تامين قارچ خوراکي شهرستان از نقش موثري برخوردار خواهد بود. مدير غذا و دارو دانشکده علوم پزشکي اسدآباد هم گفت: به علت بارندگي در فصل بهار قارچ هاي خود روي بسياري در طبيعت رشد مي کنند که بسياري از آنها سمي اند و براي پيشگيري از هر گونه مسموميت هاي ناشي از قارچ هاي سمي از مصرف قارچ هاي خود رو و يا جمع آوري شده توسط افراد عادي که به صورت فله اي عرضه مي شوند، خودداري شود. دکتر حسين عفت پناه افزود: شناسايي انواع قارچ خوراکي از انواع قارچ سمي تنها بر اساس خصوصيات ظاهري مانند شکل، رنگ، بو، قوام و مزه مشکل بوده و تنها توسط متخصصان و کارشناسان مجرب قارچ شناسي و گياه شناسي امکان پذير است.
    عکس های مرتبط
     
                         
     
     ارسال به دوستان  |   | دیدگاه شما | 0 نظر   تعداد بازدیدکنندگان این صفحه : 22
    بازگشت
     

     
        
     

    سایت استانداری همدان  |   ارتباط با ما  |   جستجو  |   RSS

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به استانداری همدان می باشد.
    استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.